ASSEGURANCES PER BICICLETES

A SeguraBici hem desenvolupat una assegurança per bicicletes, per cobrir específicament les necessitats dels nostres clients, es a dir, els ciclistes com tu.

Per aquest motiu, hem inclòs en el servei d’assegurances de bicicletes SeguraBici, totes les cobertures necessàries perquè puguis gaudir-ne de la forma més tranquil·la possible i amb totes les necessitats cobertes.

Per què es necessari una assegurança de bicicleta?.

Les assegurances de bicis tenen molts avantatges, però a nivell general podem identificar les següents:

Un pedaleig tranquil i segur.

Viatjar amb bicicleta és una experiència molt agradable, però també es poden revertir alguns riscs que no podem deixar passar per alt. Si no comptem amb les cobertures adequades, la por a patir algun d’aquests incidents pot fer-nos anar amb inseguretat i nervis.

Una assegurança per bici ajuda a evitar aquests sentiments durant el pedaleig, ja que sabem que en cas de que succeeixi qualsevol imprevist, tindrem la nostra assegurança de SeguraBici per ajudar-nos a solucionar-ho de manera efectiva i ràpida.

Una cobertura acord amb el valor de la bici

A l’actualitat l’ús de la bici s’ha estès tant entre el ciutadans, que n’hi ha opcions de compra de models de totes les classes. Això influeix en els preus, que han anat augmentant des dels últims anys.

Realitzar una inversió econòmica a una bicicleta és una decisió important, ja que voldrem comptar amb un model acord als nostres gusts, que a més ens permeti circular amb ella de la millor manera possible i amb la màxima seguretat...

Però sobretot, volem gaudir de la bicicleta sempre i que no ens la robin.. Lamentablement, aquest tipus de delicte també està a l’ordre del dia. Sense l’assegurança de bici de SeguraBici, aquesta important inversió no haurà servit per a res.

El suport econòmic que necessites

En cas d’accident ens poden exigir responsabilitats econòmiques considerables. La Responsabilitat Civil existeix en l’ús de la bicicleta i implica la indemnització per danys a tercers ocasionats per una acció pròpia.

Amb la nostra assegurança per bici, comptes amb la cobertura de Responsabilitat Civil que necessites per circular amb total seguretat i, si succeeix un accident, podràs comptar amb el suport econòmic que necessites.

A més de la cobertura econòmica per Responsabilitat Civil, la nostra assegurança per bicicletes també cobreix altres moltes situacions, en les que rebràs una indemnització monetària, amb la qual cobrir les despeses corresponents, tant per danys físics com de la bicicleta o relacionats.

Per no pedalejar mai sol

No pedaleges a soles. Sempre estarem al teu servei quan ens necessitis. L’assegurança per bici de SeguraBici inclou cobertures en totes les situacions, fins i tot en les més difícils.

Disposes d’assistència en viatge les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any. També podem ajudar-te amb el costs sanitaris o la reparació que necessiti la teva bicicleta. Ens ocupem de les gestions de reclamació per danys que hagis patit tu o la teva bicicleta. Fins i tot en cas de pèrdua total, pots rebre una indemnització amb la qual tornar a tenir una bicicleta completament nova.

contracta ja
l'assegurança

doneu-nos el teu telèfon i resoldrem tots els teus dubtes:

CONTACTO