LLOGUER TOT RISC

Inicio|Alquiler Todo Riesgo

LLOGUER TOT RISC


SeguraBici Lloguer Tot risc és el nostre servei més complet de cobertures per a empreses dedicades al lloguer de bicicletes, segway i scooter elèctrics.

Amb aquesta assegurança tindràs cobertes totes les situacions en les que el teu negoci es pugui exposar a qualsevol risc, a més d’altres cobertures addicionals, amb les quals millorar la teva tranquil·litat durant el desenvolupament de l’activitat diària.

El nostre servei de SeguraBici Lloguer Tot Risc inclou les següents cobertures:

• Totes les cobertures incloses en SeguraBici Plus.
• Totes les cobertures incloses en SeguraBici Robatori .
• Cobertura del danys que pateixi la bicicleta, scooter, patinets elèctrics o segway en cas d’accident (ja sigui en circulació, es repòs o durant el seu transport).
• Indemnització diària per hospitalització per accident de circulació amb la bicicleta, scooter, patinets elèctrics o segway, fins 50€ diaris durant un màxim de 120 dies.
• Doble indemnització diària en cas d’estada a la UVI per accident de circulació amb la bicicleta, scooter, patinet elèctric i segway, amb fins 100€ diaris per un màxim de 90 dies.
• Cirurgia plàstica reparadora: cobertura fins 1.500€.

Amb la contractació del nostre servei SeguraBici Lloguer Tot Risc t’oferim també un certificat d’assegurament, que pots entregar als teus clients i millorar així la tranquil·litat a l’hora d’aprofitar el teu servei de lloguer.

Si ho desitja, també disposem d’un certificat d’assegurament online, al que s’inclouen totes les dades relatives a la bicicleta, scooter, patinet elèctric o segway, així com també les dades personals de l’usuari que contracta el servei de lloguer.

El servei de SeguraBici Lloguer Tot Risc és el més complet de tots els serveis d’assegurança per a empreses de lloguer d’aquests vehicles. Si ho prefereixes, disposem d’altres modalitats en les que pots trobar cobertures més concretes per al teu negoci:

Segurabici Lloguer Plus
Segurabici Lloguer Robatori

contracta ja
l'assegurança

doneu-nos el teu telèfon i resoldrem tots els teus dubtes:

CONTACTO