BICI ELÈCTRICA

Inicio|Bici Eléctrica

A SeguraBici t’oferim l’assegurança de bici elèctrica que estaves esperant. Una assegurança específicament creada per cobrir les necessitats d’aquests tipus de bicicletes i perquè puguis gaudir amb elles amb total tranquil·litat i seguretat.

Per què una assegurança de bicicleta elèctrica:

Les bicicletes elèctriques han guanyat un especial auge en els últims anys. El desenvolupament de models cada vegada més atractius i, sobretot, amb una major autonomia, permet gaudir d’aquests aparells elèctrics per a un desplaçament sostenible, econòmic i ràpid.

No obstant això, l’ús més freqüent de bicicletes elèctriques, també ha demostrat la necessitat de comptar amb garanties, perquè el propietari tingui tota la tranquil·litat que desitja, així com també perquè, en cas d’imprevist, es pugui reaccionar ràpidament i tenir totes les cobertures apropiades.

Avantatges de les assegurances per bicicleta elèctrica

Les assegurances de bici elèctrica compten amb molts d’avantatges. A continuació et resumim algunes de les més importants:

Assistència en viatge per bici elèctrica

Qualsevol bicicleta pot patir una ruptura, una punxada o fins i tot un accident. Però les bicis elèctriques compten amb un risc addicional i és que la bateria presenti un mal funcionament o s’esgoti abans d’arribar al nostre destí. Per aquest motiu, el servei d’assistència en viatge, és en el cas de les bicis elèctriques més necessari si es possible que en qualsevol altre model de bicicleta.

A SeguraBici t’oferim assistència en viatge les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any, perquè puguis gaudir de tota la tranquil·litat que necessites, encara que la bicicleta es quedi sense autonomia.

Assegurança de robatori per bicicleta elèctrica

Les bicis elèctriques ofereixen una experiència única per als seus propietaris i permeten un desplaçament més ràpid i eficient que qualsevol altre model tradicional.

Això implica un cost també més elevat a l’hora d’adquirir qualsevol model de bici elèctrica. Lamentablement també suposa un major atractiu per al robatori, un delicte que cada vegada es més freqüent en relació a les bicicletes.

A SeguraBici t’oferim també l’assegurança per robatori que necessitis, perquè en cas de que es produeixi aquest delicte, puguis comptar amb una indemnització apropiada, amb la qual poder tornar a tenir una bici elèctrica com més aviat possible.

Altres avantatges de l’assegurança de bicicleta elèctrica

Una assegurança per bicicleta elèctrica compta amb moltes avantatges, des de les que pots gaudir amb una bicicleta corrent, com especifiques per aquest tipus de models. Entre les més importants, s’inclou la cobertura per Responsabilitat Civil, indemnització per accident i hospitalització, així com gestió de tots els tràmits en cas de reclamació, entre altres.

Per més informació sobre l’assegurança de bici elèctrica, pots consultar-nos en la nostra secció de Preguntes Freqüents.

contracta ja
l'assegurança

doneu-nos el teu telèfon i resoldrem tots els teus dubtes:

CONTACTO