LLOGUER

Inicio|Nuestros Alquileres

LLOGUER


Si tens una empresa que es dedica a oferir el servei de lloguer de bicicletes, scooter, patinets elèctrics o segways, en SeguraBici disposa’m d’una assegurança que està dissenyada especialment per les necessitat de la teva empresa.

A més, les assegurances per a empreses de lloguer també suposen un avantatge per als teus clientes, ja que compten amb la cobertura que necessiten mentre utilitzen els teus serveis.

Pots aprofitar tots els avantatges del servei de SeguraBici Lloguer en tres modalitats diferents. D’aquesta manera, pots triar la modalitat que inclou les cobertures que millor s’adaptin a les necessitats del teu negoci.

Aquestes assegurances estan específicament creades pel servei de lloguer de bicicletes, segway i scooters elèctrics. Si disposes d’un altre vehicle o si t’interessa una assegurança per a particulars, també tenim serveis relacionats que trobaràs a la nostra pàgina web.

Segurabici Lloguer Plus: Una assegurança per a la teva empresa que inclou les cobertures més importants per arrendar bicicletes, segway i scooters elèctrics.

SeguraBici Lloguer Robatori: Una assegurança específicament creada per cobrir totes les incidències relacionades amb el robatori de bicicletes, segway i scooters elèctrics en qualsevol situació.

SeguraBici Lloguer Tot Risc: Una assegurança que inclou totes les avantatges de SeguraBici Lloguer Plus i SeguraBici Lloguer Robatori, a més d’altres cobertures addicionals molt avantatjoses.

Totes les modalitats que t’oferim de SeguraBici Lloguer, inclouen la responsabilitat civil de l’arrendadorde les bicicletes, scooter, patinets elèctrics i segways.

Les 3 modalitats de SeguraBici Lloguer per a empreses que t’oferim són les següents:

Quan contractes qualsevol modalitat de SeguraBici Lloguer, et facilitem un certificat d’assegurament perquè s’ho puguis donar al teu client amb el contracte de lloguer.

Si ho prefereixes, també pots obtenir de forma online un certificat d’assegurament personalitzat en el qual apareixeran totes les dades relacionades amb la bicicleta, scooter, patinets elèctrics o segway que s’hagi arrendat, així com les dades de la persona que ho vagi a utilitzar i la duració estipulada en el contracte de lloguer.

Contacta amb nosaltres i et facilitarem preus i condicions per a qualsevol modalitat de SeguraBici Lloguer que t’interessi

contracta ja
l'assegurança

doneu-nos el teu telèfon i resoldrem tots els teus dubtes:

CONTACTO