LLOGUER ROBATORI

Inicio|Alquiler Robo

LLOGUER ROBATORI


Segurabici Lloguer Robatori és una de les modalitats del nostre servei d’assegurances que oferim a les empreses que es dediquen al lloguer de bicicletes, segway i scooter elèctrics.

Aquest servei està específicament enfocat per cobrir totes les situacions en les quals es produeix un robatori durant el període d’utilització d’un vehicle per part del client de la teva empresa de lloguer.

La nostra assegurança per a lloguer de bicicletes, scooter, patinets elèctrics o segway SeguraBici Lloguer Robatori inclou les següents cobertures:

• Tots els avantatges inclosos en SeguraBici Lloguer Plus
• Robatori de les bicicletes, scooter, patinets elèctrics i segway dins d’un habitatge o local.
• Robatori de la bicicleta, scooter, patinets elèctrics i segway a un rafal, garatge o dependència exterior a una residència.
• Robatori de la bicicleta, scooter, patinets elèctrics i segways a un traster.
• Robatori de les bicicletes, scooter, patinets elèctrics i segways fora de l’habitatge o local.
• Robatori de la bicicleta, scooter, patinets elèctrics i segway dins d’un vehicle.
• Espoliació o atracament.

Amb el nostre servei SeguraBici Lloguer Robatori podràs gaudir de tota la tranquil·litat que desitges durant el desenvolupament del seu treball, sense témer les conseqüències econòmiques i físiques que poden arribar derivades de un robatori, atracament o similar.

Al mateix temps, l’ofereix al teu client una aportació de seguretat extra, amb la qual agafar major confiança amb el servei, en tenir les necessitats cobertes.

Amb el servei SeguraBici Lloguer Robatori t’oferim un certificat d’assegurament, que també pots entregar al teu client, per garantir aquest servei i les seves cobertures.

Si ho prefereixes, també oferim aquest certificat de forma online, amb totes les dades del vehicle que forma part del lloguer, així com també de les dades del propi usuari que utilitza el servei.

El servei SeguraBici Lloguer Robatori està enfocat a situacions relacionades amb un robatori de vehicle. Si ho desitges, també tenim altres serveis d’assegurança per a la teva empresa de lloguer:

SeguraBici Lloguer Plus
SeguraBici Lloguer Tot Risc

contracta ja
l'assegurança

doneu-nos el teu telèfon i resoldrem tots els teus dubtes:

CONTACTO