BICI DE MUNTANYA

Inicio|Bici de Montaña

A SeguraBici t’oferim el servei d’assegurança per bicicleta adaptat a qualsevol situació, fins i tot l’assegurança per bici de muntanya.

Els ciclistes que utilitzem bicis de muntanya sabem les necessitats específiques que requereix aquest tipus d’experiència, per gaudir-la amb tota la tranquil·litat que ens agrada i amb tota la seguretat de poder afrontar els molts d’imprevistos potencials que poden aparèixer.

L’assegurança per bicicletes de muntanya que t’oferim està específicament pensada per cobrir aquestes necessitats més altres addicionals, amb la finalitat de que la teva experiència sigui sempre lo més positiva possible.

Avantatges de comptar amb una assegurança de bicicleta de muntanya

Les assegurances per a bicis de muntanya ofereixen moltíssims avantatges. Et resumim a continuació els més importants de tots:

Assegurança d’assistència, fins i tot en les zones de difícil accés

Gaudir d’una bicicleta de muntanya és una experiència incomparable. No obstant això, també requereix accedir a determinades rutes un tant complicades per comptar només amb un servei d’ assistència corrent.

La nostra assegurança per bicicletes de muntanya ofereix assistència en viatge, les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any.

Però, a més, també garantim arribar fins al lloc on hagis patit l’accident o s’hagi trencat la bicicleta, fins i tot en camins poc transitats i rutes de muntanya..

La nostra assegurança de bicis de muntanya inclou la cobertura de reemborsament de costs derivats del rescat o salvament del ciclista, tant en medis aeris com terrestres fins a 120.000€.

Assegurança per robatori de bicicletes de muntanya

Les bicicletes de muntanya disposen d’unes prestacions especials, perquè puguin recórrer els camins més difícils. A l’hora d’adquirir aquests models de bici, suposa una major inversió que en qualsevol altre model.

Donada aquesta inversió que necessiten les bicicletes de muntanya, voldrem sempre comptar amb la màxima seguretat per elles, inclòs una assegurança o indemnització en cas de robatori.

Amb SeguraBici pots comptar amb la cobertura per robatori que necessitis i rebràs una indemnització acord al model de bicicletes perquè, en cas de que es produeixi un delicte d’aquest tipus, puguis tornar a gaudir de la bici com més aviat possible.

Altres avantatges de les assegurances per bicicletes de muntanya

Una assegurança per bicicleta de muntanya compta amb molts més avantatges. De manera general, pots pedalejar amb total tranquil·litat, sabent que t’oferim cobertura per Responsabilitat Civil, cobertures en despeses de trasllat o d’hospitalització, indemnització econòmica per accident, gestió de tots els tràmits necessaris per reclamacions, etc.

Aprofita totes les cobertures de l’assegurança de bicicleta per muntanya que t’oferim en SeguraBici i gaudeix de la teva afició amb tota la seguretat i tranquil·litat que sempre has volgut.

contracta ja
l'assegurança

doneu-nos el teu telèfon i resoldrem tots els teus dubtes:

CONTACTO