ALTRES SEGURS

Inicio|Otros Seguros

ALTRES SEGURS:


Des de SeguraBici llança’m una nova gamma de productes complementaris a la teva assegurança de bicicleta, SeguraBici de la Llar i SeguraBici Auto.

Es tracta de dos productes que es sumen a la teva assegurança de bicicleta i que et proporcionen amplis avantatges que pots comprovar en cada un d’ells.

La combinació perfecta per estar completament assegurat.

Cóm aprofitar els altres segurs de SeguraBici?

Els serveis de SeguraBici de la Llar i SeguraBici Auto estan disponibles perquè puguis escollir el que millor s’adapti a les teves necessitats o, si prefereixes una cobertura completa, també pots escollir ambdós, ja que es complementen perfectament.

Les principals característiques d’aquestes assegurances que tens disponibles en SeguraBici són les següents:

SeguraBici de la Llar

Una assegurança de la llar perfecta per aconseguir cobertures addicionals, sobretot si ja tens la bicicleta assegurada amb SeguraBici.

Els nostres clients tenen avantatges exclusius al contractar el servei de SeguraBici de la Llar:
• 15% de descompte a l’import de l’assegurança.
• S’eliminen les franquícies corresponents als serveis d’assegurança de robatori i segur a tot risc.
• S’amplia la responsabilitat civil del ciclista fins els 600.000€.
• S’inclou la cobertura de furt de bicicleta fins 200€.
• Si comptes amb els serveis SeguraBici Robatori i/o Segura Bici Tot Risc, pots deduir el valor de la teva bicicleta de la suma assegurada en contingut. Gràcies a això, pots estalviar amb respecte la teva assegurança de la llar actual.

SeguraBici Autos

Una assegurança completa amb la qual també gaudiràs de cobertures addicionals per al teu automòbil, amb beneficis en el cas de comptar amb la teva bicicleta assegurada ja amb SeguraBici.

Els clients de SeguraBici que ja tenen contractats altres serveis, també tenen moltes avantatges al contractar SeguraBici Autos:

• 15% de descompte a l’import de l’assegurança.
• S’amplia la responsabilitat civil del ciclista fins als 50.000.000€.
• Es garanteix la responsabilitat civil derivada de la caiguda de la bici o del portabicicletes durant el transport al vehicle assegurat.
• Augment en els capitals per mort i invalidesa per accident en 6.000€ més.
• Augment del capital de despeses mèdiques en 2.000€ més.
• Si s’ocasiona danys a bicicletes per transport en el portabicicletes en cas de caiguda o col·lisió, i es té contractat SeguraBici Tot Risc s’elimina la franquícia. De no ser així, et garantim 500€ perquè puguis reparar la teva bici.

15% de descompte per a clients de SeguraBici

Si vols millorar la seguretat de la teva llar i del teu vehicle, amb la contractació dels serveis de SeguraBici de la Llar i SeguraBici Auto, nosaltres també premiem la teva confiança que deposites als nostres serveis.

Amb la contractació de qualsevol del serveis addicionals, pots gaudir d’un 15% de descompte en cas de que ja siguis client de SeguraBici.

D’aquesta manera, no només comptes amb garanties de cobertures addicionals per a la teva llar o el teu automòbil, sinó que també ho fas a un preu encara més atractiu.

contracta ja
l'assegurança

doneu-nos el teu telèfon i resoldrem tots els teus dubtes:

CONTACTO